Montavilla Residence

What: Kitchen Remodel
Where: Northeast Portland, Oregon
Details: The original kitchen was disconnected from the living and dining areas by a large, blank wall. Remove the wall, problem solved!
Project Team: Kimberly Dahlen Design, HDS Woodworking
Interior fixtures and colors selected by Owner.

MV5 Kimberly Dahlen Design

MV2 Kimberly Dahlen Design

MV4 Kimberly Dahlen Design

MV3 Kimberly Dahlen Design

MV1 Kimberly Dahlen Design

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s