Lake Oswego Residence

Who: A family of 5
When: 2015
Where: Lake Oswego, Oregon
Design Challenge: Transform the dark, drab kitchen and family room into a sunny great room with better views to the backyard.
Response: Remove the wall between the kitchen and unused formal dining room. Add windows, better lighting and light finishes.
Designer: Kimberly Dahlen Design, Inc., Contractor: J&M Builders (Mike Smit), Interiors: Room Interior Design (Traci Daskalos), Cabinets: Mike’s Custom Cabinets, Doors & Millwork: Suburban Door Co.

lo15kimberlydahlendesignLO10KimberlyDahlenDesign, Inc.LO11KimberlyDahlenDesign, Inc.LO8KimberlyDahlenDesign, Inc.LO7KimberlyDahlenDesign, Inc.LO9KimberlyDahlenDesign, Inc.LO13KimberlyDahlenDesign, Inc.LO12KimberlyDahlenDesign, Inc.  LO14KimberlyDahlenDesign, Inc.

Advertisements

One thought on “Lake Oswego Residence

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s